Accessoires die je in 2020 niet kan missen

Accessoires die je in 2020 niet kan missen

Elk jaar weer zijn er nieuwe trends in de modewereld. Je kan het bijna niet bijhouden, tevens kost het erg veel geld om elk jaar weer nieuwe spullen te kopen. Vaak heb je zoveel kleding dat je sommige niet eens hebt gedragen en het alweer uit de mode is. Ook op het gebied van accessoires zijn er veel trends. In 2020 worden er weer volop accessoires gedragen. Accessoires maken je outfit helemaal af. In dit artikel gaan we dieper in op een aantal accessoires die je in 2020 niet kan missen.

Boots

Net als vorig jaar zijn stoere boots weer helemaal in de mode. Niet alleen onder een lange broek, maar ook onder een kort broekje of rokje kan je gerust stoere boots dragen. Maak je er niet druk om of het er lomp uit ziet, dit is namelijk juist de bedoeling. Hoe hoger de zool en hoe meer gespen en ritsen er aan zitten, hoe beter!

Nagellak

Ook nagellak wordt dit jaar weer volop gedragen. Omdat het erg vervelend is als het na een paar dagen al niet meer mooi op je nagels zit, kan je er voor kiezen om gel nagellak of acryl nagellak aan te laten brengen. Daarnaast zijn er ook gel en acryl nagels die geplaatst kunnen worden over je eigen nagels. Zo ben je er zeker van dat het niet zal afbladeren.

Tassen

Tassen blijven we elk jaar volop terug zien. Dit jaar zijn de ronde bucket tassen helemaal in. Aan de bovenkant zijn deze vaak te sluiten met een koord en de tas heeft een redelijk ronde vorm. De kleur maakt niet uit, hoe moet alleen wel bij je outfit passen!

Kettingen

Ook in 2020 zijn grote kettingen weer helemaal in de mode. Voornamelijk gouden sieraden zal je vaak terugzien deze zomer. Naast kettingen kan je ook de rest van je lichaam versieren met sieraden. Denk maar eens aan een enkelbandje of armbanden. Wat betreft oorbellen zijn juist wat subtielere oorbellen in de mode. Denk maar eens aan kleine ringetjes die perfect bij de rest van jouw sieraden passen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.