De leukste schoenentrends van dit moment

leukste schoenentrends van dit moment

Op zoek naar nieuwe schoenen maar geen idee waar je moet beginnen? Geen paniek, wij helpen je op weg met de laatste schoenentrends van dit moment. Sommige schoenentrends zijn op basis van wat hip en happening is, andere komen ieder jaar terug. Natuurlijk heeft ook de schoenenwereld een klap gehad van de Corona-crisis, maar nog steeds zijn er tal van leuke schoenen en nieuwe trends op de markt gekomen. Sommige ontstaan door het lekkere weer, andere vooral door het trickle down effect. Dus zonder verder gedoe, hier de laatste schoenentrends van dit moment. 

Crocs worden weer helemaal hip

Ongelofelijk, maar waar. Waar gaat de wereld naartoe. Goed daar hoeven we het verder niet echt over te hebben. Nadat er een aantal bekende Nederlanders Crocs gingen dragen werden deze sandalen weer helemaal hip. Ze lopen ook wel erg lekker, jammer alleen dat je er ook erg lekker mee voor aap loopt. Goed daar hoeven we het verder ook niet over te hebben. Leuke schoenen en nu zeer betaalbaar. Ik denk dat de prijs van deze schoenen binnenkort weer flink omhoog gaan dus koop ze nu ze beschikbaar zijn.

Sandalen, sandalen, sandalen

Vaak genoeg als jezus schoenen, maar toch ieder jaar weer goed voor een flinke omzet in de schoenenbranche. Een product waarvan niemand wil toegeven dat ze ze dragen, maar enorm veel mensen dat doen. Logisch ook want er komen weer warmere dagen aan. Een goede sandaal loopt daarnaast ook gewoon heel erg lekker. Wanneer je op zoek gaat naar sandalen kijk dan goed of ze passen. Veel mensen kopen sandalen die te breed zijn, waardoor ze er nadat het leer wat losser wordt uitglippen.

Comfortschoenen

Dan de laatste trend, de trend die niemand had verwacht. De opkomst van comfortschoenen. Oud Hollandse merken zoals Durea schoenen en Gijs schoenen zijn weer helemaal terug van weggeweest. De schoen mag weer lekker zitten en dat is top. Schoenen met wijdtematen vliegen over de toonbank en dat is wel zo fijn. Wil je ook schoenen kopen met een breedtemaat? Meet de bal van je voet dan op om de breedtemaat van je voet te bepalen. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.