De regels voor het dragen van schoenen voor mannen

De regels voor het dragen van schoenen voor mannen

Schoenen zijn een van de belangrijkste modeartikelen voor mannen. Een man heeft minimaal 3 tot 4 paar schoenen met verschillende soorten of kleuren voor verschillende doeleinden en dagelijkse bezigheden. Magnanni schoenen staan ​​bekend als een van de meest populaire herenschoenen merken. Sinds het eerste jaar, dat was rond 1954 tot nu, hebben de schoenen van dit merk altijd veel belangstelling gekregen en zijn het stijlvolle schoenen van hoge kwaliteit. De Magnanni schoenen zijn schoenen die met de hand op maat worden gemaakt, waardoor ze het kenmerk zijn van fijne, precieze en mooie lijndetails. De finishing touch van Magnanni schoenen is erg mooi. Het is dus geen wonder dat veel mannen dol zijn op Magnanni schoenen en ze dragen voor verschillende doeleinden of evenementen die doorgaans meer formeel zijn. Niet alleen bij het dragen van Magnanni schoenen, maar ook bij het dragen van elk type schoen, zijn er regels die je moet kennen. Zo kun het uiterlijk er van begin tot eind trendy en modieus uitzien en bijdragen ​​aan je zelfvertrouwen. Wat zijn die dingen? Bekijk hier de uitleg.

Een riem in dezelfde kleur als je schoenen dragen

Deze regel is geen officiële regel of vereiste, maar veel mensen volgen hem wel. Wanneer je een riem gebruikt in dezelfde kleur als je schoenen, straalt dat harmonie uit in je modestijl. De eerste indruk is dat je een net persoon bent en aandacht besteedt aan elk detail van de mode-items die je draagt. Riemen zijn accessoires die gedragen moeten worden door mensen die formeler willen overkomen. Hoewel je riem zelden wordt gezien omdat hij bedekt is met een pak, is hij nog steeds te zien. Als hij wordt gezien, maakt hij je uiterlijk compleet.

Sokken kiezen is belangrijk

De volgende regel is het dragen van sokken met de juiste kleur en maat. Sokken zijn items die vaak worden vergeten omdat sokken misschien niet of zelden worden gezien. Wat echter niet zichtbaar is, valt meestal meer op als het er ineens ongeschikt uitziet. Het kiezen van de kleur, maat en het patroon van sokken wordt beïnvloed door de kleur van de broek en schoenen die je draagt. Bovendien is de lengte van de sokken ook van invloed en moeten ze worden gedragen volgens hun aanduiding. Als je een werknemer bent die elke dag pantoffel schoenen en een pak draagt, moet je sokken dragen met neutrale kleuren die vaak donker zijn met motieven die ook niet te opzichtig zijn. Tenzij je een unieke en eigenzinnige stijl wilt, kun je meer ontdekken door sokken te dragen die felle kleuren hebben, opvallen en contrasteren met de kleur van je schoenen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.