Deze items mogen niet ontbreken in jouw kledingkast!

items damesmode

De zomer is helaas alweer bijna afgelopen. Dat betekent dat de dagen weer kouder worden en het winterweer er weer aankomt. Voor veel mensen reden om hun kledingkast eens goed op te ruimen: de zomerkleding kan weggestopt worden en er kan weer ruimte worden gemaakt voor de wintercollectie! Toch kan het met een hele collectie aan kleding alsnog lastig zijn om te bepalen wat je aan moet trekken. Vaak komt dat doordat je losse kledingstukken hebt, maar daardoor kan het lastig zijn om mooie combinaties te maken. Dit is op te lossen door een basis aan te schaffen in je garderobe. Op die manier heb je altijd iets om aan te kunnen trekken! Benieuwd welke items echt niet kunnen ontbreken in jouw kledingkast? Lees dan snel verder!!

Lingerie

Ja, mooie setjes ondergoed mogen absoluut niet ontbreken in je kledingkast! Het klinkt misschien wat raar, maar lingerie kan heel bepalend zijn voor je outfit. Als je namelijk mooi ondergoed aantrekt, straal je de hele dag uit dat je je mooi voelt. Je kent vast dat gevoel wel, dat je sexy lingerie aantrekt, en je je gelijk een stuk aantrekkelijker voelt. De outfit die je vervolgens aantrekt, staat ineens een stuk beter! Een goede reden om te gaan shoppen dus!

Spijkerbroek

Een goede spijkerbroek is echt essentieel voor in je kledingkast. Soms kan het lastig zijn om een spijkerbroek te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet en die echt lekker zit, maar als je er dan eenmaal één hebt, is het de investering meer dan waard. Een spijkerbroek die jou goed staat en waar je je goed in voelt, is heel fijn om te hebben. Dat komt ook omdat je een spijkerbroek heel goed kunt combineren en voor allerlei gelegenheden kunt aantrekken. Als je een nette look wil, kun je de spijkerbroek bijvoorbeeld combineren met een nette jas of blazer en mooie schoenen. Maar wanneer je een sportieve look wil, kun je een t-shirt of trui heel goed aantrekken boven de spijkerbroek. Ideaal!

Wit

Ja, je leest het goed: de kleur wit! En dan vooral een witte blouse. Dat doet het namelijk voor elke situatie goed. Je kunt een witte blouse namelijk overal mee combineren: met een nette rok voor een zakelijke meeting, of juist met een spijkerbroek met sneakers voor een sportieve look. Ook staat het erg mooi om een net jasje of blazer te dragen over een witte blouse. Dit geeft je een chique uitstraling. Naast een witte blouse, zijn ook witte basis t-shirts aan te raden voor in je kledingkast. De kleur wit staat namelijk bij elke andere kleur, dus wanneer je een broek hebt met bijvoorbeeld een printje, staat een wit t-shirt er altijd goed bij. Ook onder een jasje of vest is een wit t-shirt ideaal om te hebben!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.