Deze vier smartphone gadgets zijn absolute musthaves

Deze vier smartphone gadgets zijn absolute musthaves

Een leven zonder smartphone. Kun je je dat nog voorstellen? Het is moeilijk te bevatten dat je vroeger de kaart moest gebruiken om de weg te vinden of naar de bank moest om een betaling te doen. Nu shoppen we online, bankieren we online, gebruiken we online navigatie en staan we constant in contact met elkaar door social media. En als deze features nog niet genoeg zijn, heb je tegenwoordig veel handige gadgets voor je smartphone. Wil je weten welke telefoon gadgets momenteel echte musthaves zijn? Dat lees je in deze blog.

Popsocket

Een Popsocket is de ideale gadget voor wanneer je een serie wil kijken zonder je telefoon vast te houden. Bijvoorbeeld wanneer je in bed ligt en je je armen warm onder de dekens wil houden, of wanneer je aan het koken bent en een kookvideo volgt. Daarnaast is een popsocket ook handig wanneer je een kluns bent en je vaak je telefoon laat vallen. Een Popsocket biedt namelijk meer grip bij het vasthouden van je telefoon. Zo ben je altijd verzekerd dat je telefoonscherm niet in duizend stukjes op de grond valt. Bovendien zijn bedrukte popsockets met bedrijfslogo ook ideaal als giveaway.

Telefoonhouder

We kennen allemaal de telefoonhouders die je in de auto kunt gebruiken. Maar wist je ook dat er een telefoonhouder bestaat je bevestigd aan je bed? Je bevestigd de telefoon in de houder, vervolgens maak je de houder met een clip vast aan aan het bed en draai je de arm zo dat het beeldscherm voor je ogen zweeft. Doordat de telefoon bevestigd is in de houder heb je je handen los terwijl je een serie of film kijkt. Handig!

Smartbot

Hoe tof is dit: een robot besturen met je telefoon. Het klinkt misschien wat futuristisch, maar zo’n Smartbot is al ontwikkeld en zelfs verkrijgbaar. Met dit technologische rondrijdende apparaatje kun je – door de robot te koppelen aan de app op je smartphone – bijvoorbeeld spelletjes spelen. Dat maakt dat het ook een leuke gadget is voor kinderen. Deze robot heeft bovendien een perfecte sensoriek en is intelligent en veilig. Het is dus een uniek stukje technologie dat ontwikkelt is door techbedrijven en kennisinstituten.

Ringlamp

Wil je dat TikTok dansjes er nog mooier uitzien? Of wil je perfect licht voor tijdens het opnemen van een beauty video? Dan is een ringlamp de perfecte uitkomst voor een vlogger. Een ringlamp biedt de perfecte belichting voor jouw foto of video, ongeacht welk moment van de dag het is. Een ringlamp heeft namelijk meerdere kleur- en lichtstanden waardoor het zelfs mogelijk is om in het donker perfecte video’s op te nemen. Ideaal!

Gadgets bedrukken

Wist je dat het mogelijk is om je favoriete gadgets te bedrukken? Deze kun je weggeven aan collega’s, aan klanten of wanneer je een feest organiseert. Denk aan een bedrukte powerbank in de kleuren van jouw huisstijl, een speaker met de naam van de ontvanger of een wearable met een bedrijfslogo.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.