Richt jouw poppenhuis in met de oh zo mooie miniatuurmeubels van Maileg

poppenhuis

Wat is er nou leuker dan voor je kind een mooie poppenhuis te maken, met allemaal kamertjes en een zolderverdieping, trappetjes die van de ene naar de andere verdieping lopen en schattige raampjes die uitkijken op het balkonnetje aan de buitenkant. Je kunt je fantasie volledig de vrije loop laten en jouw kind verrassen met een uniek poppenhuis. En dan komt natuurlijk het leukste van het maken van een poppenhuis, want die wil je tot leven brengen met een leuk behang op de muren en de mooiste meubeltjes die voor de karakter van het huis zorgen. Maak je die dan ook zelf of ga je heerlijk shoppen voor miniatuurmeubels?
Wat dacht je dan van onze prachtige meubeltjes van Maileg, die met hun details zorgen voor een unieke en levendige poppenhuis waar jouw kind naar hartenlust mee kan spelen. Zo stel je een compleet keukentje samen met onze Maileg miniatuuraanrecht, fornuisje en zelfs een koelkast. De keukenapparaten zijn bovendien voorzien van hele kleine pannetjes en broodjes, die de keuken en daarmee het hele poppenhuis nóg meer tot leven brengen.

En wie mag dan in jouw poppenhuis vol Maileg meubeltjes wonen?

Wij hebben een complete pluchen muizenfamilie van Maileg die graag zijn intrek doet in het poppenhuis van jouw kind. Is het poppenhuis groot genoeg voor papa en mama Muis en voor broer en zus? We hebben in ons assortiment ontzettend lieve muisjes die hun lucifer-bed al klaar hebben staan en graag in het poppenhuis van jouw kind komen wonen.
De pluchen muizen van Maileg hebben de leukste details die de karakters van iedere muis tot hun recht brengen. Want niet alleen hebben we een complete familie Muis met naast de vader, moeder, broer en zus ook nog een opa en oma. Het assortiment bestaat uit unieke karakters die de fantasie van jouw kind volledig tot leven brengen. Van dansende muisjes en tandenfeeën tot een koning en superheld, voor jouw kind hebben we ongetwijfeld een matchende muis om mee te kunnen spelen.
De muizen zijn niet alleen leuk om mee te spelen, ze zijn ook erg mooi om naar te kijken met de zachte kleuren die met de sprekende details in de kleertjes en mini-accessoires af zijn. Dat maakt het zo leuk om je kind te zien spelen met de muizen van Maileg. Door de hoge kwaliteit van de pluchen knuffels, zijn ze goed bruikbaar om lang mee te spelen zonder dat de details verloren gaan.

Andere producten om jouw kind mee te verrassen

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt door onze collectie van Maileg? Kijk dan ook eens naar onze andere prachtige merken en artikelen waarmee je jouw kinderen verrast en hun fantasie nog meer tot leven kunt brengen:

  • We hebben de leukste poppen die je kunt aankleden met onze babykleertjes. Met de meubeltjes en wagentjes voor de poppen kan je kind heerlijk voor de pop zorgen.
  • Ons speelgoed van hout is niet alleen mooi en nostalgisch om te zien, ook is het gebruiksvriendelijk. We hebben houten speelgoed in allerlei varianten met keuze genoeg voor jouw kinderen.
  • Naast onze muizenfamilie bestaat ons pluchen assortiment uit veel meer knuffels voor je kinderen om mee te spelen en om mee te slapen.

En dan hebben we nog niet eens ons speelgoed voor buiten en onze prachtige kinderkleding genoemd. Wat je ook zoekt voor jouw kinderen, in onze webshop vind je het gegarandeerd. Laat je inspireren door onze prachtige producten en kies het leukste en mooiste speelgoed uit voor jouw kinderen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.