Tijdelijke actie: gebruik magneetfolie voor je auto’s

magneetfolie

Bedrijven kunnen verschillende vormen van reclame en marketing gebruiken om hun bedrijf en producten te promoten. Als jouw bedrijf over bedrijfsvoertuigen beschikt, dan zijn dit perfecte kant-en-klare ‘reizende billboards’ die je voor jouw reclameboodschap kunt gebruiken!

Of het nu op de parkeerplaats, in het wegverkeer of bij de klant is, autoreclame is een geweldige en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat ze de merkherkenning tot maar liefst 15x meer vergroten dan andere vormen van reclame. Het is dankzij de eenmalige kosten ook één van de meest kosteneffectieve vormen van reclame!

Een bijzonder effectieve en tijdelijke advertentie-oplossing

Als jij op dit moment over een kortstondige autoreclame actie nadenkt, ga dan voor automagneet reclame. Dit is immers een bijzonder effectieve en tijdelijke advertentie-oplossing. Ze zijn niet alleen heel eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, maar ze zijn ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Deze automagneet oplossing bestaat uit speciale magneetfolies. Magneetfolie is een flexibel materiaal dat zich heel buigzaam aan allerlei vlakke metalen ondergronden hecht. Het bestaat veelal uit een buigzame magnetische onderlaag, een rubberen tussenlaag en een gladde witte vinyl toplaag.

Eenvoudig aan te brengen

De folie kan voor diverse toepassingen gebruikt worden, zoals voor magneetstickers voor magazijnstellingen, maar een (tijdelijke) autoreclame is absoluut de meest voor de hand liggende toepassing. Ze kunnen heel eenvoudig op de achterkant, de deuren/zijkanten of op de motorkap aangebracht worden. De lak van de auto wordt hierbij niet beschadigd.

Een uniek en individueel eindresultaat

Met magneetfolies kun je allerhande kleurrijke effecten creëren. Precies zoals jij dat wilt mits jij je aan de regels voor reclame houdt. Automagneet reclameborden kunnen bijvoorbeeld met jouw bedrijfsnaam, je bedrijfslogo en contactgegevens bedrukt worden.

En het is uiteraard ook mogelijk om motieven en slogans hieraan toe te voegen. Het resultaat van zo’n magnetische auto folie is meestal heel uniek, aangezien ze individueel voor jouw bedrijf geproduceerd worden.

Hoe auto magneetfolie schoon te maken

Voor het beste resultaat moeten ze natuurlijk ook schoongemaakt worden. Auto magneetfolie mag enkel met water gereinigd worden. Dit minstens één keer per week, afhankelijk van de buitentemperatuur. En het liefst om de twee dagen in het midden van de zomer.

Dit betekent dat jij een auto die over een deze folie beschikt niet door een wasstraat kan rijden. De magneetfolie moet daarom vóór elke wasbeurt verwijderd worden!

Voor een goede eerste indruk

Probeer jij reclame voor jouw dienst of bedrijf te maken? Dan kunnen automagneet borden zeker een interessante optie voor een effectieve gepersonaliseerde marketingboodschap zijn. Deze magnetische reclameborden zijn niet alleen duurzaam, maar alsook weerbestendig. En kunnen jouw bedrijfsnaam en logo flink op laten vallen. Zo kan je heel ideaal een goede eerste indruk bij alle voorbijkomende voetgangers en automobilisten achterlaten.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.