Tip: Trustreview

Trustreview

Het kopen van spullen is iets wat mensen al lang geleden deden, zo was het in de middeleeuwen dat ze ruilen. Tegenwoordig wordt dit gewoon met geld gedaan. Ook wordt er steeds meer online bestelt, misschien heb je zelf al wel eens wat online besteld. Dan moet je rekening houden dat niet ieder bedrijf even betrouwbaar is. Om er zeker van te zijn dat je een betrouwbare site weet kan je kijken of een website meewerkt aan Trustreview. Trust Review is een site waar je ook kan zien of een site voldoet aan verschillende goede reviews zodat je zeker weet dat het een betrouwbare site is. Dit is erg belangrijk want het komt dagelijks voor over de hele wereld producten bestellen tot gevolg dat ze niet aankomen. Sterker nog je pakketje is nooit verstuurd, daarom is het van belang dat je weet dat het allemaal wel klopt. Zo kan je bijvoorbeeld op het sociale media producten ziet. 

Wat zijn reviews? 

Maar wat is een review nou eigenlijk? Dit is erg handig om te weten voordat je eigenlijk pas weet wat het doel is. Wellicht weet je al precies wat het is, dan kan het komen omdat steeds meer dingen worden gedaan met behulp van het internet. Een review is eigenlijk een reactie van iemand die jouw product heeft gekocht. Na de koop kan je daarom ook een reactie neerzetten zodat andere mensen komen te weten dat het betrouwbaar is. In deze reactie kan je ook het aantal sterren weergeven. Het maximale wat je een product kan geven zijn 5 sterren, het minimale dat je een product kan geven is 0. Hierbij laat je weten of een product goed is en of jij hem aanraadt aan andere mensen. Ook worden er vaak prijzen geloot onder bepaalde reviews. Dit doen websites omdat ze dan hopen dat meer mensen reviews gaan schrijven wat uiteindelijk beter is voor het bedrijf. Zij komen door goed aangeschreven reviews dan ook hoger te staan in de zoekresultaten van Google. Wat uiteindelijk kan leiden tot een beter omzet. Toch wordt er ook vaak mee gesjoemeld. 

Blijf scherp

Daarmee bedoel ik te zeggen dat een bedrijf er nog goed kan uitzien met de reviews dat ze krijgen, maar het alsnog nooit aan komt. Dan kan het zijn dat het bedrijf zelfs de reviewers hebben omgekocht, dit kan ook een bedrijf zijn dat ze hebben ingehuurd. Trustreview is daar juist heel erg oplettend op, dit gaan ze daarom ook tegen. Uiteindelijk is het allemaal voor het belang van de koper. Zo weet hij of zij dat hun pakketje toch echt binnen komt. Ook als je zelf een website hebt is het hebben van betrouwbare reviews heel belangrijk. Het zorgt er namelijk voor dat je klanten het product misschien wel nog een keer afnemen. Of het dan hetzelfde product is of misschien wel een aangepast product maakt in dit geval niet uit.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.