Tips voor het kopen van dé perfecte spijkerbroek

Tips perfecte spijkerbroek

Kan jij nog wel een aantal comfortabele en hippe spijkerbroeken in je garderobe gebruiken? Dan is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk ontzettend veel (web)winkels, pasvormen en jeansmerken. De keuze is dan ook enorm, maar hoe vind je nou dé perfecte spijkerbroek? Wij geven je in onderstaand artikel een aantal handige tips.

Kies voor kwaliteit

Er zijn ontzettend veel jeansmerken in verschillende prijsklassen. Vaak zegt het prijsverschil veel over de kwaliteit van de spijkerbroeken. Goedkope spijkerbroeken slijten vaak ontzettend snel. Na een paar maanden beginnen goedkope jeans vaak al te slijten, terwijl duurdere broeken van bekende merken jaren meegaan. Ons advies is dan ook altijd om te kiezen voor A-merken, zoals Red Button, Levi’s, Diesel, G-Star of Only.

Bepaal de juiste pasvorm

Als je nieuwe jeans wilt kopen, dan heb je de keuze uit verschillende pasvormen. Enkele voorbeelden van pasvormen zijn: tapered fit, straight fit, low rise, slim fit, bootcut, flared leg en high rise. Vaak weet je zelf wel goed welke pasvorm het beste bij jou past. Wil je een keer een andere pasvorm proberen? Dan is het verstandig om goed het maattabel bij de jeans te raadplegen. Zo weet je ongeveer welke maat bij jou past.

Bestel de juiste maat

Het bepalen van de juiste maat is ontzettend lastig. Zeker als je online nieuwe jeans wilt kopen, dan komt het regelmatig voor dat je een maatje te groot of te klein besteld. Je zit er natuurlijk niet op te wachten om de spijkerbroek weer retour te sturen omdat deze niet past. Kies daarom voor een maat die meestal bij jou past. Zeker als je hetzelfde merk jeans besteld als dat je vaker draagt, dan is de kans groot dat je deze past.

Ben je op zoek naar spijkerbroeken van topkwaliteit voor een scherpe prijs? Bekijk het assortiment spijkerbroeken op BroekenBinkie.com.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.