Trends Marc Cain: herfst/winter 2021/2022

dameskleding

De nieuwe modecollectie voor het najaar is weer in aantocht. In de winkel zie je reeds de eerste voorbeelden verschijnen. Spannend wat dit jaar weer de aandacht op zal eisen. Zeker nu de verwachting is dat je veel meer naar buiten zal gaan. Zowel voor je werk als voor de ontspanning wil je er weer cool uitzien.

Modemerk Marc Cain: relaxed en cozy

Bij de presentatie van de modetrends door Marc Cain voor het najaar ontmoeten twee werelden elkaar: fictie en realiteit. Er wordt gespeeld met tegenstellingen en dit komt terug in de kleding die de modellen dragen.

De looks zijn ongecompliceerd en zien er relaxed uit. Hier is een verband te leggen met de afgelopen periode. Met thuiswerken zijn we makkelijkere kleding gaan dragen. En dit wordt doorgetrokken naar de warme en comfortabele mode voor de herfst en de winter.

Functionele layering

Spannend zijn de nieuwe volumes die ontstaan door functionele layering en relaxte silhouetten. Het verhaal van de tegenstelling wordt voortgezet in het materiaalgebruik. Fluffy ontmoet rustiek in de dameskleding van Marc Cain, grof draag je samen met glad en harig ontmoet glanzend.

Je ziet een trend van een nieuwe vertaling van loungewear met stadsinvloeden. Prettig, warm en comfortabel te dragen als het weer wat kouder gaat worden. Ook de knitwear is verleidelijk tot elegant met hoge eisen aan de verwerking. 

Dit geeft ongelooflijke combinaties waarmee je creatief kunt omgaan. Zo geef je een eigen stijl aan je mode. Dit levert prachtige plaatjes op met kleding die je met veel plezier zal dragen.

Motto “How Wonderful”

Marc Cain mode heeft haar oorsprong in Italië, op het eiland Capri. Het eiland dat al eeuwenlang bezongen en beschreven is. De inspiratiebron is dit jaar de natuur. Hier kan je de kracht vinden om door te gaan en dat alles onder het motto: “How Wonderful”.

Het modemerk is verkrijgbaar bij exclusieve damesmodezaken. Sinds meer dan 30 jaar is dit ook bij de winkels van Penninkhof in Arnhem en Zwolle. En natuurlijk staat de webshop altijd tot je beschikking. 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.