Trendy en comfortabele kleding: de nieuwste trends

Trendy en comfortabele kleding

Inmiddels werken veel mensen vanuit huis en dat zorgt er ook voor dat steeds meer mensen kiezen voor comfortabele kleding. Kleding die prettig zit en er misschien wat minder zakelijk uit zal zien dan wanneer je 5 dagen in de week op kantoor zit. Er is in die zin dus een behoorlijke switch zichtbaar waar steeds meer mensen kiezen voor comfortabele kleding. Daar was voor de corona periode al een kentering zichtbaar en dat zet nu dus nog verder door. We hebben er een aantal op een rij gezet.

Jeans voor mannen

Als we even kijken naar trends onder mannen, zijn jeans altijd één van de eerste onderdelen waar we naar kijken. Jeans zijn immer populair, maar ook pantalons zie je steeds vaker terug in het straatbeeld. Pantalons zijn namelijk allang niet meer alleen voor bij een pak maar ook gewoon in combinatie met een overhemd of trui goed te combineren. De beste jeans voor mannen kun je gewoon online bestellen, ook doordat het wat lastig wordt om winkels te bezoeken. Waar jeans per merk nog wel eens verschillen in maten is het zo dat we deze ook steeds minder vaak passen voordat we ze aanschaffen. Doordat de regelgeving omtrent terugsturen van producten in Nederland voor consument heel voordelig is, is het ook vrij eenvoudig en voordelig om je jeans weer terug te sturen als ze niet goed passen.

Hoodies en truien

Waar hoodies vroeger alleen voor mannen waren, zijn hoodies onder vrouwen ook steeds populairder en worden deze ook vaker aangeboden en verkocht. Met wat leuke prints kun je een hele comfortabele indruk achterlaten. Diverse grote merken zijn met hoodies groot geworden en hebben ervoor gezorgd dat deze in haast iedere situatie gedragen kunnen worden. Ga eens winkelen in de buurt voor de leukste hoodies.

Ondergoed en sokken

Trends omtrent ondergoed en sokken wisselen ook nogal eens. Voor mannen was de slip in opkomst, maar is inmiddels de boxershort the way to go. De beste boxershorts zijn er in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen en eigenlijk is daarin niets te gek. Al is dat laatste wellicht een leuke uitdaging, er zijn zeker wel boxershorts die eigenlijk niet kunnen maar veel mensen houden ervan dat randje op te zoeken. Sokken zijn er daarnaast ook in vele kleuren en met leuke patronen. De happy socks zijn behoorlijk in opkomst gekomen en worden zelfs gedragen in combinatie met een mooi pak. Op dat gebied ben je dus ook behoorlijk vrij om te kiezen.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.