Waarom een elektrische scooter een must have is anno nu

elektrische scooters

 Het is niet je verbeelding; elektrische scooters zijn overal opgedoken. Ze zijn snel, leuk en zo’n beetje voor iedereen. Ze zijn nu in de meeste grote steden te vinden en de populariteit neemt alleen maar toe. Zelfs Ford doet mee aan de scooteractie, omdat ze weten dat de belangstelling en de bloeiende markt voor proscooters blijvend is. Als gevolg daarvan zijn de intrige en de verkoop van individuele elektrische scooters in de lift als gevolg van hun gemak en betrouwbaarheid. Er zijn tal van redenen waarom elektrische scooters zijn geïnfiltreerd in buurten over het hele land, maar we hebben het teruggebracht tot vijf.

Elektrische scooters zijn kostenvriendelijk

De kosten van een elektrische scooter varieert van ongeveer paar honderd tot paar duizend Euro, afhankelijk van het model en de functies die u kiest. Vergeleken met de kosten van een auto, fiets, of zelfs het nemen van het openbaar vervoer op een regelmatige basis, de waarde van de aankoop van een elektrische scooter leidt de weg in termen van kostenbesparingen. Er is weinig tot geen onderhoud. Om hem rijdend te houden, laad je de accu goed op en hij is klaar om te gaan. Voor de veiligheid is een helm meestal de enige extra kostenpost.

Door te kiezen voor een elektrische scooter als je belangrijkste manier van vervoer elimineer je de hoge kosten van benzine, olie verversen, reparaties en andere diverse kosten die komen kijken bij het bezitten van een auto of ander motorvoertuig. Voor stedelingen die een paar blokken en straten in de stad afleggen voor werk of vermaak, lijkt het investeren in een elektrische scooter een voor de hand liggende keuze. Ze zijn slank genoeg om gemakkelijk op te bergen en trendy genoeg om te passen in een on-the-go levensstijl. Bekijk ons gerelateerde artikel voor meer informatie over de kosten van een elektrische scooter.

Elektrische scooters zijn handig

Je kunt een scooter inpakken en overal mee naartoe nemen. Of je nu door de stad rijdt of hem meeneemt op reis naar een nieuwe bestemming, hij is compact genoeg om zowel thuis als onderweg een alternatieve manier van vervoer te zijn. Omdat ze steeds toegankelijker worden, kunnen mensen ze uitproberen voor ze kopen. Het kost maar een paar Euro om een eerstehands rijervaring op te doen. Wanneer men beseft hoe gemakkelijk scooters zijn en hoe gemakkelijk het is om uitstapjes te maken en je te verplaatsen, is het niet verwonderlijk dat meer mensen een scooter in hun budget willen inpassen.

Er is veel te zeggen over het gemak van het hebben van iets zo slank en snel te allen tijde tot uw beschikking. Het maakt het reizen van en naar plaatsen een stuk gemakkelijker. Of het nu een kind is dat op weg is naar het huis van een vriend in de buurt of een student die snel op de campus moet zijn, er is altijd een scooter die bij hem past.

Tip: https://www.fastfuriousscooters.nl/ecruiser

Elektrische scooters zijn leuk

Kosten en gemak zijn belangrijk als je overweegt er een voor jezelf te kopen, maar vergeet niet het belang van de fun-ervaring ook! Scooters hebben een “cool”-factor; volwassenen voelen zich er weer kind door en kinderen voelen zich er deel van de “in”-menigte. Het is een win-win situatie voor iedereen die oud genoeg is om een elektrische scooter te besturen om door de straten en trottoirs van een stad te rijden. De meeste kunnen tot 15 mph, wat snel genoeg is om leuk te zijn en langzaam genoeg om veilig te zijn binnen elke snelheidslimiet. Wie had gedacht dat kinderspeelgoed zo leuk kon zijn voor volwassenen? We zijn er vrij zeker van dat iedereen die je voorbij ziet scheuren op een scooter een klein beetje jaloezie voelt terwijl ze in hun auto wachten of in het stof worden achtergelaten. Zowel kinderen als volwassenen zouden willen dat ze ook op een scooter reden.

Elektrische scooters zijn beter voor het milieu

Volgens een onderzoek van Yale geeft 70% van de Amerikanen meer om het milieu en de koolstofvoetafdruk die ze achterlaten dan om de economie. Deze bevolkingsgroep wil alternatieve transportmogelijkheden, naast andere milieuvriendelijke keuzes. Elektrische scooters passen in het plaatje voor iedereen die zich snel wil verplaatsen zonder hoge kosten of schade aan het milieu.

De brandstofkosten van een elektrische scooter bedragen iets meer dan één procent van de brandstofkosten van een energiezuinige auto die 28 mijl per gallon levert. Bovendien is reizen met een elektrische scooter veel aangenamer dan met de ramen omhoog in de file staan op straten en openbare wegen. Het is goed voor het milieu, maar ook goed voor de ziel.

Elektrische scooters zijn geen moeite, geen gedoe

Wie wil zich zorgen maken over auto-onderhoud, verzekering, of regelmatig olie verversen? Met een scooter hoef je alleen maar te onthouden dat je hem moet opladen voordat je gaat rijden. Je hoeft geen rekening te houden met onderhoud of onderdelen die je later moet betalen. Ze zijn gebouwd om duurzaam te zijn en lang mee te gaan. Ouders die er een voor hun kinderen willen kopen, beseffen dat het een geweldig cadeau is omdat het een leuke factor is, terwijl het ook kostenefficiënt en handig is.

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.