Welke musthaves zijn er deze zomer?

Welke musthaves zijn er deze zomer

Door de temperaturen van het moment zou je bij vergeten dat het nog geen zomer is, maar we zitten nog midden in de lente. Het ideale moment om dus de zomeroutfit van 2020 te kunnen scoren. Toch is het soms moeilijk om te weten wat precies de musthaves zijn van de zomer en daarom hebben wij dit handige lijstje gemaakt. We gaan dan ook kijken naar de musthaves van deze zomer.

1. De trenchcoat

We zijn deze chique jas eigenlijk eens in de zoveel jaren terug komen als musthave, maar ook buiten die jaren is de jas een echte stijlicoon. We hebben het natuurlijk over de trenchcoat. De ideale jas voor vrouwen omdat de jas door zijn ceintuur prachtig de vrouwelijke vormen laat uitkomen en ook nog eens zorgt voor een kleinere taille. Met recht een musthave voor deze zomer dus.

2. Denim

Een aantal jaren geleden werd je nog vervloekt wanneer je verschillende kleuren denim met elkaar mengde, maar in 2020 is het een heuse musthave. Het gaat niet om de mooie denim broek of het jasje, maar juist de combinatie van verschillende kleuren en soorten spijkerstof bij elkaar. Het is natuurlijk wel het beste om te kiezen voor merkkleding. Merkkleding denim is vaak net iets beter qua kwaliteit en daarmee haal je de iets duurdere prijs er ook zeker weer uit. Ook wanneer je kijkt naar de extra service die daarbij komt kijken en de uitstraling die merkkleding nou eenmaal heeft.

3. Een overhemd

We hebben het dan over een overhemd, maar dan het liefst eentje die net iets groter is en wat nonchalanter gedragen kan worden. Niet een overhemd voor vrouwen, maar eentje voor mannen wellicht die je op kan knopen en waarbij je de mouwen nonchalant oprolt.

4. Leer

Meestla is leer een stof die we veel meer terug zien in de winter, maar dit jaar is het in de zomer een trend om leer te dragen en dan leer in allerlei soorten kleuren. We zien bijvoorbeeld leer terug in lichtgroen of geel. Echte zomerkleuren dus. Denk aan een leuk leren jasje of juist aan een loszittende jurk gemaakt van leer in een lichtblauwe kleur. Wanneer je leer koopt, kun je vaak beter kiezen voor een leren outfit die gemaakt is door een goed merk. Leer ziet er dan vaak een stuk mooier uit.

Bron:  www.zwijnenburgmode.nl

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.